سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پشت پرده هایی منتشر نشده از زندگی\گوگوش

ارسال  شده توسط  سلیمان پورقاز در 91/3/24 5:28 صبح

فائقه آتشین بر اساس اسناد موجود در ثبت احوال ایران که محل بحث و بررسی بیشتری دارد و در این گزارش به آن خواهیم پرداخت در هجدهم بهمن ماه 1329 به دنیا آمد و هنگامی که دو سال داشت مادر خود را از دست داد تا دایه ارمنی او نام گوگوش را برایش انتخاب کند.
 

خوانندگی در فیلم ها و کاباره های تهران
گوگوش از همان زمان کودکی خوانندگی و بازیگری را همراه با پدرش آغاز کرد و وارد عرصه به اصطلاح کاباره ای دوران شاهنشاهی شد.
 

فعالیت در کاباره ها و آشنایی با محمود قربانی
رقاصه گردی های گوگوش در کاباره های تهران و حضور در فیلم های نازل و مبتذل از گوگوش چهره ای در همین تیپ درست کرده بود تا این که با محمود قربانی کاباره دار تهرانی آشنا شد و با او ازدواج کرد.حاصل ازدواج اول گوگوش به دنیا آمدن یک پسر به نام کامبیز بود که در بیست و سوم آذر ماه سال 1347 به دنیا آمد.سال های زندگی خواننده کاباره ای با قربانی زمان زیادی دوام نیاورد و گوگوش در سال 1354 و پس از آشنایی و همکاری با بهروز وثوقی از قربانی طلاق گرفت و با بهروز وثوقی زندگی می کرد.
 

بهروز وثوقی هم گوگوش را نخواست
زندگی با زنی که بیشتر ساعات عمرش در کاباره ها و فیلم های نازل می گذراند عرصه زندگی با گوگوش را بر بهروز وثوقی هم تنگ کرد تا مدت زمان زندگی این دو به عدد یک سال برسد و در سال 55 بهروز وثوقی گوگوش را در کاباره های تهران به حال خود واگذارد.البته زندگی با برخی خوانندگان لس آنجلسی در طول مدت کوتاه 55 تا 57 دائما بر سر زبان ها بود.
 

ازدواجی که اطلاعاتش در هیچ سایتی نیست اما در شناسنامه گوگوش ثبت شده است
مطابق وبگردی های خبرنگار باشگاه خبرنگاران در سایت های متعدد از جمله صفحه ویکی پدیا ، گوگوش بعد از طلاق و متارکه با بهروز وثوقی با مسعود کیمیایی ازدواج کرده اما اسناد موجود در این خبر نشان می دهد فائقه آتشین در تاریخ نهم مهر ماه سال 1359 با فردی به نام همایون مصداقی ازدواج کرده است ، ازدواجی که در هیچ سایتی اطلاعاتی از آن نیست و حرفی از آن به میان نمی آید.
 

سریال طلاق ها و ازدواج های مجدد گوگوش همچنان ادامه دار است
زندگی مشترک گویی برای خواننده سابق کاباره ای سلطنتی معنا ندارد.گوگوش از همایون مصداقی هم جدا می شود و این بار با یک کارگردان ایرانی زندگی مشترک خود را آغاز می کند.مسعود کیمیایی آخرین صید در تور این خواننده بد سابقه نبود.
 

فرار گوگوش به لس آنجلس
خواننده مبتذل راهی آمریکا می شود.ابهامات فراوان زندگی خصوصی گوگوش در ایران و حرف و حدیث های اطراف او فضایی دور از انتظار برای او رقم زده بود تا ورودش به آمریکا با عقده گشایی های سیاسی و اجتماعی همراه باشد.
 

گوگوش اینبار در دامن گروه های اپوزیسیون
فرار گوگوش به آمریکا و فضای لس آنجلسی او را وارد فعالیت های جدید کرد تا ورودش به آمریکا سر آغازی باشد برای عقده گشایی های سیاسی گوگوش.(باشگاه خبرنگاران اطلاعات موثقی از زندگی پشت پرده سیاسی و خصوصی گوگوش در آمریکا دارد که در این خبر مجال پرداختن به انها نیست و در وقت مقتضی اسناد و مدارک آن را هم منتشر خواهد کرد)
 

سن واقعی خواننده کهنسال محل شک و شبهه های بسیار
یکی از پر ابهام ترین نقاط زندگی گوگوش زمان تولد اوست.بر اساس سند موجود در خبر، شناسنامه کوچک شده فائقه آتشین حکایت از آن دارد که گوگوش متولد هجدهم بهمن ماه 1329 در تهران است.اطلاعات ثبت شده در شناسنامه فعلی گوگوش نشان می دهد کامبیز پسر گوگوش و محمود قربانی کاباره دار معروف تهران در سال 1347 به دنیا آمده است ، با این حساب حد اقل گوگوش هنگامی که 17 سال بیشتر نداشته ازدواج کرده و باردار شده است که بر اساس سند در اختیار باشگاه خبرنگاران اطلاعات موجود در شناسنامه گوگوش جعلی است.
در سند موجود نزد باشگاه خبرنگاران که منتشر خواهد شد تاریخ تولد فائقه آتشین سال 1323 درج شده و این به این معنی است که گوگوش در حال حاضر 68 سال دارد نه 62 سال.
البته شایعات دیگری هم در خصوص تاریخ تولد او در سال 1319 مطرح است که با توجه به سند باشگاه خبرنگاران همان سال تولد 1323 صحیح است.
 

یکی از نزدیکان گوگوش : سن بالا و توهم خود زشت پنداری بلای جان گوگوش شده است
سن بالای گوگوش و ظهور چین و چروک روی پوست صورت این زن کهنسال او را مجبور به انجام عمل های متعدد زیبایی روی صورتش کرد تا حدی که یکی از نزدیکان گوگوش پس از آخرین عمل جراحی او گفته است : "توهم خود زشت پنداری که با بالا رفتن سن گوگوش به او غلبه کرده و انجام عمل های متعدد زیبایی که به خاطر کهولت سن او می باشد سرانجام بلای جانش خواهد شد".
 

پیرزن صاحب رکورد در عمل های جراحی زیبایی همچنان قربانی می گیرد
ورود به آمریکا برای ادامه فعالیت های خانم آتشین حاشیه های بسیاری را برای نزدیکان او به همراه داشت.ابتدا او زندگی خانوادگی (مهرداد_آ) آهنگ ساز و خواننده لس آنجلسی را به هم ریخت و بعد شایعات ازدواج او با فردی به نام بابک سعیدی مطرح شد تا دست آخر و بعد از برنامه تلوزیونی آکادمی موسیقی گوگوش اینبار نام هومن خلعتبری مطرح شود.
پیرزن خواننده در خصوص ازدواج چند باره اش می گوید : من طالب مردی هستم که چشم به ثروتم نداشته باشد و من را به خاطر ثروت دوست نداشته باشد.
 

کلیه اطلاعات مطرح شده که دنباله بسیار جالبی خواهد داشت توسط یکی از نزدیکترین افراد به این خواننده ارائه شده است که نام وی محفوظ خواهد بود تا اینکه خود اجازه انتشار نامش را بدهد.


میدونید بازیگران چه ماشین هایی دارند؟

ارسال  شده توسط  سلیمان پورقاز در 91/3/24 5:24 صبح

میدونید بازیگران چه ماشین هایی دارند؟

 

 

 

 

شاید برای شما جالب باشه که بدانید بازیگران مطرح سینما و شخصیت های معروف چه ماشین هایی دارند …

1-محمدرضا گلزار — BMW

2- محمدرضا شریفی نیا — زانتیا و سیناد

3- مسعود ده نمکی –– پژو 206

4- پرویز پرستویی –– پرشیا

5- بهرام رادان –– لندکروزر

5- پوریا پورسرخ –– پاترول

6- علی لهراسبی –– پرادو

7- کامبیز دیرباز –– کوراندو

8- محمد اصفهانی –– تویوتا کمری و سوناتا و پژو 405

9- سید جواد هاشمی –– آزرا

10- فیروز کریمی –– آزرا

11- امین حیایی –– رنج رور

12- حسین رضازاده –– ماکسیما

13-رضا رشیدپور –– تویوتا کمری

14- محمدرضا فروتن –– پژو 206

15- نیکی کریمی –– پاترول

16- شهاب حسینی –– ریو

17- محمود شهریاری –– ماکیسما و ماتیز

18- امین تارخ –– پرادو

19- مهدی سلوکی –– پرشیا

20- حمید گودرزی –– سانتافه

21- حسن پورشیرازی –– مگان

22- حامد کمیلی –– پاترول

23- حمیدرضا پگاه –– پژو 206

24- حسین رفیعی –– رونیز

25- رضا صادقی — پژو 206

26- زیبا بروفه — پژو 206

27- حسن جوهرچی — پژو 206

28- پانته آ بهرام — پراید

29- رضا کیانیان — پاترول

30- امیر نوری — پرشیا

31- ابوالفضل پورعرب — پرشیا

32- امیر تاجیک — زانتیا

33- جواد رضویان — سوزوکی و پژو 206

34- رامتین خداپناهی — پژو 206

35- امیر جعفری — پرادو

36- علیرضا دبیر — پژو 206

37- علی دایی — بنز و پرادو

38- نیوشا ضیغمی — پژو 206

39- باران کوثری — سمند

40- احسان خواجه امیری — مزدا 323

41- اشکان خطیبی — پژو 206

42- حمید لولایی — دوو سی یلو

43- مهران مدیری — پرادو

43- حمید عسگری — GEN2

44- بروز ارجمند — مزدا 323

45- مسعود روشن پژوه — پرادو

46- محمد سلوکی — پژو 405

47- احسان علیخانی — پژو 405

48- مسعود کیمیایی — مرسدس

49- مجید اخشابی — پرشیا

50- قاسم اقشار — ماکسیما

51- جمشید مشایخی — پژو 405

52- رضا عطاران — پژو 206

53- مجید صالحی –– پرشیا

54- محمد نصرتی –– ماکسیما

55- ایرج نوذری –– پژو 206

56- مریم کاویانی — پژو 206

57- علیرضا نیکبخت واحدی — BMW

58- نگار فروزنده — دوو سی یلو

59- شیث رضایی — بنز

60- مهدی مقدم— دوو سی یلو

61- علیرضا خمسه — مزدا 323

62- عادل فردوسی پور — زانتیا

63- گلشیفته فراهانی — پرادو

64- بهزاد فراهانی — پژو 405

65- مهتاب کرامتی — پژو 206

66- اکبر عبدی — گل

67- آرام جعفری — پژو 206

68- یکتا ناصر — پژو 206

69- حسام نواب صفوی — مگان

70- مهدی امینی خواه — پژو 206

71- لیلا اوتادی — دوو سی یلو

72- حمید ماهی صفت — اپل کورسا

73- فرزاد حسنی — ماشین ندارد


تکنیک ضد خجالت

ارسال  شده توسط  سلیمان پورقاز در 91/3/24 4:54 صبح

مقدمه لازم نیست. این تیتر، خودش گویاست. به جای مقدمه، فقط از دوستان محجوب این صفحه قول می گیریم که هنگام اجرای این دستورالعمل ها، با یکی دو شکست، میدان را خالی نکنند. زیاده عرضی نیست جز این که تسلط بر تکنیک های ضدخجالت و کسب مهارت های معاشرتی، مثل کسب سایر مهارت ها، نیازمند پشتکار و تمرین مداوم است. به همین سادگی!

 

1- روی یک هنر متمرکز شوید و آن را خوب یاد بگیرید.

موسیقی، نقاشی، خطاطی و هنرهای دیگر، اعتماد به نفس تان را به وضوح افزایش خواهد داد.

 

2- به دیگران کمک کنید.

منتظر نشوید که از شما کمک بخواهند. به دنبال کمک کردن به این و آن، باید بدوید. این یک دستورالعمل است؛

ماشین یک نفر وسط خیابان خراب شده و روشن نمی شود و حالا راننده منتظر است کسی بیاید کمکش کند و ماشین را هُل بدهد.

همسایه تان از بازار برمی گردد و دستش حسابی پُر است و زنبیل دارد از دستش می افتد.

پیرمرد مغازه دار، زورش نمی رسد که به تنهایی، کرکره مغازه را بدهد بالا.

خب، چرا معطلید؟ مگر نمی خواستید تمرین های ضد خجالت تان را شروع کنید؟ چه بهتر از این؟ با این تیر، خیلی بیشتر از یکی دو نشان را خواهید زد. مطمئن باشید. خرجش فقط دو کلمه است: کمک نمی خواهید؟ (البته لبخند و ارتباط چشمی را هم هنگام ادای این دو کلمه فراموش نکنید). نمی دانید چقدر موثر است!

 

3- دل تان می خواهد وقتی وارد یک جمع می شوید، با شما چطور برخورد کنند؟

دوست دارید با لبخند به استقبال تان بیایند؟ به شما توجه کنند؟ به حرف های تان صمیمانه گوش کنند و صمیمانه با شما هم کلام شوند؟ و چیزهایی از این قبیل؟ بسیار خب. می گویند خجالتی ها، خجالتی ها را خوب می شناسند. خجالتی های جمع را پیدا کنید و با آن ها همان طوری رفتار کنید که دل تان می خواهد با شما رفتار شود. با سوال های صمیمانه تان، آن ها را به صحبت کردن وادار کنید و جواب های شان را با رغبت بشنوید. این کار، هم برای معاشرتی تر شدن آن ها مفید است، هم برای خودتان یک تمرین تمام عیار مجلس آرایی است. شروع کنید و ببینید که چه قدر روی خودتان تاثیر می گذارد!

 

4- وقتی به یک محفل رودربایستی دار، مثلا به یک مهمانی رسمی، دعوت می شوید، وقت تان را طوری تنظیم کنید که زود برسید. این نکته در عین سادگی، بسیار مهم است. حداقل فایده اش این است که با سنگینی فضای جلسه، زودتر آشنا می شوید و کم کم ترس تان از آن جمع می ریزد. امتحان کنید! وقتی یک جمع خلوت در حضور شما آرام آرام شلوغ می شود، حس خجالت تان خیلی کم تر است نسبت به وقتی که ناگهان به یک مجلس شلوغ وارد می شوید. معمولا آن هایی که دیرتر به چنین محافلی وارد می شوند، استرس بیشتری را پشت سر می گذارند و آن هایی که زودتر می رسند، راحت تر با تازه واردها ارتباط برقرار می کنند.

 

5- از هم صحبت خود تعریف کنید. این که دیگر کاری ندارد. هم آسان است، هم فوق العاده موثر. اغلب آدم ها وقتی ازشان تعریف می کنید، ذوق می کنند و بیشترشان آن قدر ذوق می کنند که به هیچ قیمتی حاضر نمی شوند هم صحبتی با شما را از دست بدهند. البته هنگام اجرای این تکنیک باید مواظب مغزتان هم باشید؛ چرا که ممکن است جای دندان های کسی که از او تعریف کرده اید، رویش باقی بماند. ضمنا هنگام تعریف و تمجید از این و آن، به هیچ وجه لازم نیست دروغ بگویید. اگر کمی دقت کنید، مطمئنا در هر آدمی بالاخره یک چیزی پیدا می کنید که قابل تعریف باشد. البته تعریف های تان هم نباید خیلی بی ربط باشد. مثلا وقتی کسی دارد درباره یک موضوع فلسفی با شما صحبت می کند، خیلی بی ربط است اگر بگویید: پیراهن تان چقدر قشنگ است! مثلا بهتر است خودتان را به موضوع مورد بحث، علاقه مند نشان بدهید و از جالب بودن آن موضوع صحبت کنید.

 

6- نقش آفرینی کنید. نقش آفرینی، یک اسلحه مخفی است که حتی مطمئن ترین و با اعتماد به نفس ترین آدم هایی هم که شما سراغ دارید، از آن بهره می گیرند. شما دل تان می خواهد وقتی به یک جمع وارد می شوید، چگونه رفتار کنید؟ مطمئن؟ با لبخند باز؟ صمیمانه؟ خوش برخورد؟ و…؟ خب، همه ی این ها را می توانید در خلوت خودتان و در مقابل آینه تمرین کنید. همه ی ما آدم ها کمی تا قسمتی بازیگریم. نقش آفرینی جلوی دوربین شاید کار آسانی نباشد (من واقعا نمی دانم سخت است یا آسان)؛ ولی نقش آفرینی در خلوت و در مقابل آینه را مطمئن هستم که کار آسانی است. تمرین های مکرر این چنینی، ناخودآگاه تان را به همان سمتی می برد که بیشتر تمرینش را می کنید و کم کم شما همانی خواهید شد که دل تان می خواهد.

 

7- هیچ وقت هیچ کس را تحقیر نکنید و خصوصا در حضور جمع از چنین کارهایی پرهیز کنید. همه ی ما آدم ها به آرامش و کمک دیگران احتیاج داریم؛ نه به دشمنی و آزار و اذیت شان. مطمئنا وقتی شما کسی را تحقیر یا مسخره کنید، او هم به دنبال بهانه ای خواهد گشت تا این لطف شما را جبران کند! انرژی منفی برای این و آن نفرستید تا انرژی منفی برای تان نفرستند. موقع انتقاد کردن از این و آن هم، یادتان باشد که نباید از هیچ کس در حضور جمع با تندی و خشونت انتقاد کنید. وقتی ارتباط تان با دور و بری ها دوستانه و صمیمانه باشد، آن ها هم برای رفع این جور مشکلات و از جمله برای رفع این حس خجالت درونی به شما کمک خواهند کرد.

 

8- خیلی هم ایده آل گرا نباشید! قرار نیست با هر جوکی که شما تعریف می کنید، همه غش و ریسه بروند. قرار نیست با هر حرفی که می زنید، همه به به و چه چه کنند. برای هیچ کس دیگری هم قرار نیست چنین اتفاقی بیفتد. مطمئن باشید که دیگران هم استانداردهای شان را این قدر دست بالا تعریف نمی کنند. وقتی در یک جمع حضور دارید، کسی از شما انتظار ندارد که فوق العاده باشید. برای جمع، این مهم است که شما با آن ها همراه باشید، فقط همین! این را هم یادتان باشد که خیلی از خانم ها و آقایان اصلا با آدم های پُرحرف و شوخ و مجلس آرا میانه ی خوبی ندارند و یک خبر خوب دیگر برای خجالتی های عزیز: سکوت و کم حرفی شما را معمولا به پای فروتنی، حجب و حیا و بزرگ منشی تان می گذارند و چه صفتی بهتر از این چند صفت؟ راستی یادتان باشد که، در ملاقات اول تان با هیچ کس زیاد حرف نزنید و اطلاعات شخصی تان را رو نکنید. چه لزومی دارد؟ این کار را متاسفانه بعضی ها برای پنهان کردن آن حس خجالت درونی شان انجام می دهند، غافل از این که دیگران، این کار را غالبا این طور تفسیر و تعبیر می کنند که فاعلان این فعل، آدم های کم ظرفیت و سرخورده یا آدم های گوشه گیر و تنهایی هستند.

 

 

 

9- ارتباط چشمی در برقراری یک ارتباط موثر، خیلی مهم است. حتما به چشم طرف مقابل تان نگاه کنید. چه وقتی دارید صحبت می کنید، چه وقتی که دارند با شما صحبت می کنند. این ارتباط چشمی را ترجیحا با یک لبخند ملایم و حالت دوستانه همراه کنید. اگر به هر دلیلی از برقراری یک ارتباط چشمی مناسب ناتوان هستید، سعی کنید به پیشانی طرف مقابل تان نگاه کنید. از معجزه ی نفس های عمیق هم غافل نشوید؛ چون به هنگام حملات استرس واقعا سودمند است. عادت کنید که با نفس های عمیق، آرامش را به وجودتان برگردانید. این تمرین را می توانید خیلی راحت در حضور جمع، بارها و بارها انجام بدهید. مطمئن باشید که هیچ کس نمی فهمد این کار شما چه معنایی دارد. باور کنید که اصلا کسی حواس اش به شما نیست. راحت باشید.

 

10- اگر خجالتی باشید، احتمالا تنهایی را به فعالیت های جمعی ترجیح می دهید. خب، می توانید، از این فرصت مغتنم استفاده کنید و چیزی یاد بگیرید. آدم هایی که تنهایی را دوست دارند، معمولا روحیه شان با هنرآموزی جور است. روی یک هنر متمرکز شوید و آن را خوب یاد بگیرید. موسیقی، نقاشی، خطاطی و هنرهای دیگر، اعتماد به نفس تان را به وضوح افزایش خواهد داد. تا می توانید کتاب بخوانید و اطلاعات کسب کنید. روزنامه، مجله، برنامه های آموزشی، اینترنت و… به زودی، روزی می آید که باید حرفی برای گفتن داشته باشید. خودتان را برای آن روز آماده کنید.

 

11- شکست های تان را تدبیر کنید. وقتی دارید برای کسب مهارت های ضد خجالت تلاش می کنید، یادتان باشد که مثل هر تلاش دیگری، ممکن است شکست هایی هم در سر راه تان باشد. ولی قرار نیست شما از میدان فرار کنید. تا رسیدن به پیروزی نباید دست از تلاش بردارید.

 

فراموش نکنید که نوابغ هم بارها و بارها در مسیر تلاش های شان شکست خورده اند؛ اما دست از کار نکشیده اند. این را هم یادتان باشد که شکست شما ممکن است ناشی از شرایط باشد، نه ناشی از اشتباه شما. مثلا ممکن است شما نتوانید در میان بحث دو نفر دیگر وارد شوید و آن ها را همراهی کنید تنها به این علت که بحث آن ها خصوصی بوده و یا ممکن است سر صحبت را با کسی باز کرده باشید که او در آن لحظه به گرفتاری ها و مشکلات دیگر زندگی اش فکر می کرده و اصلا دل و دماغ صحبت کردن نداشته است و… به هر حال، سعی کنید از هر شکست تان، مثل نابغه ها، درس تازه ای بگیرید و آن درس تازه را در تمرین های بعدی به کار ببندید.

 

12- همیشه آماده و به روز باشید. مطلع و گوش به زنگ. کتاب بخوانید، روزنامه، مجله، اینترنت و… اخبار روز دنیا را پیگیری کنید. اخبار هنری، فرهنگی، علمی، سیاسی و… داشتن این اطلاعات به شما کمک می کند که همیشه حرف های شنیدنی در آستین داشته باشید. سوال های حاضر و آماده هم غنیمت هستند. از این قبیل سوال ها همیشه همراه داشته باشید.

طرح یک سوال صمیمانه و مودبانه معمولا نقطه ی شروع مناسبی برای ورود به بحث دیگران است و هر قدمی هم که برای چنین هم کلامی هایی بردارید، مطمئنا قدم بعدی آسان تر و آسان تر می شود.

از سلیقه ها و علاقه های دوروبری های تان هم باید باخبر باشید. این طوری راحت تر می توانید هم صحبت شان شوید.

وقتی می خواهید سر صحبت را با یک جماعتی باز کنید یا وقتی که می خواهید در یک بحث گروهی شرکت کنید، باید این را ارزیابی کنید که آیا آن ها هم مایل هستند حرف های شما را بشنوند و اصلا آیا شما خوب به حرف های آن ها گوش داده اید یا نه. بی محابا حرف شان را قطع نکنید. بهتر است مودبانه و آرام آرام به هر بحثی وارد شوید.

 

13- خودتان را درست کنید. با دیگران(لا اقل فعلا) کاری نداشته باشید. نمی توانید همه را مجبور کنید همان طوری که شما دل تان می خواهد رفتار کنند. نمی توانید همه را وادار کنید نسبت به حرف ها و رفتارهای شما همان طوری واکنش بدهند که شما دوست دارید. چرا که اولا همه ی آدم ها مثل هم نیستند و مثل هم فکر نمی کنند و ثانیا آن چه مهم است، تلاش و تمرین شما است و توجه به این نکته که آیا شما دارید کارتان را درست انجام می دهید یا نه.

انتظار نداشته باشید وقتی که در یک مهمانی، کنجی نشسته اید و با هیچ کس حرف نمی زنید، دیگران بیایند و شما را از پوسته ی تنهایی بیرون بیاورند. خودتان هم باید کمک کنید. انجام دادن تمرین هایی که از آن ها حرف می زنیم، به عهده ی خودتان است، نه دیگران. ضمنا حواس تان به این نکته هم باشد که سطح توقع تان را از دیگران تصحیح کنید. در هر مهمانی، ممکن است که بغل دستی شما هم خودش خجالتی باشد؛ نزدیک به 50 درصد آدم ها، کم و بیش، با درجات مختلفی، خجالتی هستند. پنجاه درصد یعنی نصف آدم های هر جمع. کم نیست! شما هیچ وقت در اقلیت نیستید.

قرار نیست که یک شبه متحول شوید و ناگهان تبدیل بشوید به آدم بذله گو و پُرحرفی که مجلس آرایی می کند و… این حتی با تلاش شما هم به سرعت به دست نمی آید. آدم ها ذات شان با همدیگر فرق دارد. اما معاشرتی شدن، یک مهارت است که با تمرین به دست می آید. به مهارت های ضد خجالت هم باید یکی یکی تسلط پیدا کنید. وقتی انرژی تان را در هر مقطع زمانی روی یک یا دو مهارت به خصوص می گذارید خیلی زودتر به نتیجه می رسید. مثلا پیش دستی در سلام گفتن را باید تمرین کرد. وقتی به آن تسلط پیدا کردید، شروع به صحبت با لبخند را تمرین کنید. ارتباط چشمی، دویدن به دنبال کمک به دیگران، کمک به سایر خجالتی های جمع، تعریف های به جا و … هم همین طور.

به دست آوردن یک مهارت ممکن است یک سال طول بکشد، در حالی که به دست آوردن یک مهارت دیگر، ممکن است فقط دو روز وقت تان را بگیرد. هر چه سخت تر به دست بیاورید، سخت تر از دست می دهید. این یادتان باشد!

 


چطور دندان هایی سفید داشته باشیم؟

ارسال  شده توسط  سلیمان پورقاز در 91/3/24 4:52 صبح

استعمال دخانیات بدترین عامل زرد شدن دندان‌هاست. قهوه، چای و نوشابه و بعد از آن‌ها آبمیوه در ریف‌های بعدی قرار دارند. به عبارت دیگر هر غذا یا نوشیدنی‌‌ای که لک ثابت روی لباس یا فرش به جا بگذارد، روی دندان نیز تاثیر می‌گذارد.

با افزایش سن نیز دندان‌ها زرد می‌شوند. چرا که ضخامت مینای دندان کم شده و عاج یا لایه زرد رنگ زیری نمایان می‌شود.

به جز عامل وراثت، مصرف بعضی از داروها مثلا تتراسیکلین نیز باعث ایجاد لک روی دندان‌ها می‌شود.

پر کردن دندان با مواد نقره‌ای هم گاهی وقت‌ها در اطراف دندان لک ایجاد می‌کند.

بهترین روش برای از بین بردن لکه‌های زرد ایجاد شده به وسیله غذاها و نوشیدنی‌های مختلف مراجعه به متخصص و انجام جرم‌گیری است.

دندان شما به اندازه کافی سفید است!

برای جلوگیری از ایجاد لک مجدد بعد از جرم‌گیری:
- از مسواک زدن به صورت مرتب بعد از مصرف مواد غذایی غافل نشوید.

با شستشوی دندان‌ها بعد از هر وعده غذایی از تشکیل پلاک‌ها که باعث ایجاد لک می‌شوند، جلوگیری کنید.

- استفاده از نخ دندان:
معمولا لک‌ها در اطراف دندان‌ها و نزدیک به لثه بیش‌تر بوده و علت آن وجود پلاک (لایه نازکی از باکتری یا مواد غذایی) است که بین دندان‌ها و خط لثه تجمع پیدا کرده و مانند یک آهن‌ربا باعث جذب لک می‌شوند. با استفاده از نخ دندان از ایجاد پلاک و در نتیجه لک جلوگیری کنید.


- سیگار کشیدن را ترک کنید
این بار برای زیبایی ظاهر هم که شده، سیگار کشیدن را ترک کنید.

- در نوشیدن نوشیدنی‌های رنگی افراط نکنید
حتما تا به حال متوجه لک ایجاد شده توسط چای یا قهوه روی فنجان‌های چینی شده‌اید. این نوشیدنی‌ها بر روی دندان نیز همین طور عمل می‌کنند. نوشیدن چای، قهوه را به یک یا دو بار در روز محدود کنید و بعد از مصرف، حتما مسواک بزنید.

نوشیدنی‌های اسیدی عامل فرسایش مینای دندان

- از نی استفاده کنید
در مورد نوشیدنی‌های سرد مانند آیس‌تی، نوشابه و آب‌میوه از نی استفاده کنید و سطح تماس دندان با مایعاتی که ایجاد لک می‌کنند را کاهش دهید.


- با احتیاط از سفیدکننده‌های دندان استفاده کنید
سعی کنید تا جای ممکن برای از بین بردن لک، از خمیردندان‌های سفیدکننده استفاده نکنید مگر در مورد لک‌های شدید آن هم با مشورت پزشک. بیش‌تر از دو یا سه بار در هفته استفاده از سفیدکننده‌ها مجاز نیست.

مواد سفیدکننده دندان: با خطر یا بی‌خطر؟

- بدون آگاهی از مواد مختلف استفاده نکنید
شستشو با موادی مانند جوش‌شیرین باعث ایجاد خراش روی مینای دندان می‌شود و نتیجه آن جز تسریع در ایجاد لک نیست.

- به یاد داشته باشید هیچ چیز مانند رعایت بهداشت دهان و دندان در سلامت و داشتن دندان‌های زیبا و درخشان موثر نیست


<      1   2