در طراحی ظاهری قطعا یک قدم نسبت به برادر کوچکتر خود G2 پا را فراتر گذاشته و به سان یک گوشی حرفه ای که قرار است یدک پرچم‌داری یک برند را به دوش بکشد، ظاهر شده است. مهم‌ترین ویژگی ظاهری این گوشی در نسبت صفحه نمایش به اندازه گوشی آن نهفته است. ال‌جی دست به معجزه زده و توانسته این نسبت را تا 76.4 درصد افزایش دهد که رقمی بسیار قابل توجه در دنیای اسمارت‌فون است.


صفحه نمایش این گوشی 5.5 اینچ است که G3 را بیشتر شبیه به یک فبلت می‌کند. اندازه ای که در میان پرچمداران حال حاضر بازار تنها Oppo Find 7 به آن رسیده است. اما باز هم ال‌جی گل کاشته و چنین صفحه نمایشی را در یک اندازه سوپر کامپکت 146x74.6x8.9 میلیمتری جا داده است یا در اصطلاح کوچه بازاری در هم چپانده است! شاید باور نکنید اما وزن این گوشی با چنین وضعیتی تنها به 149 گرم می‌رسد که تنها 6 گرم بیشتر از G2 و 4 گرم بیشتر GS5 وزن دارد.

همین ابتدای کار به شما بگوییم که بدنه این گوشی آنطور که در خبرها با آب و تاب گفته می‌شد، فلزی نیست و در واقع پلی کربنات، متالیکی و بسیار سبک و البته با دوام ساخته شده است. پس کسانی که آرزوی یک پرچم دار محصول ال‌جی با بدنه فلزی را در سر داشتند، اندکی ناامید خواهند شد. G3 اما در قالب خود نیز حرکتی بسیار رو به جلو داشته است. در پایین این گوشی قوسی بسیار زیباتر و تندتر شاهد هستیم و در مجموع ظاهر و نمایی شکیل‌تر و خواستنی‌تر نسبت به G2 به خود گرفته است و در پشت گوشی نیز دکمه‌های همیشگی این گوشی به نسبت مدل قبل بهتر جا گرفته و احساس خوشایند بیشتری هنگام لمس آن‌ها به کاربر منتقل می‌شود.

 


این گوشی قرار است در رنگ‌های سیاه متالیکی، سفید ابریشمی، طلایی، قرمز و بنفش به بازار عرضه شود. در حال حاضر تصویری رسمی از دو رنگ آخر منتشر نشده است، اما رنگ‌های دیگر را مشاهده می‌کنید.

اما برویم سراغ وضعیت صفحه نمایش، پردازنده، رم، باتری و جزئیات دیگر فنی این پرچم دار... این گوشی برتری‌های قابل توجهی نسبت به رقبای بازار دارد، اما شاید از نظر نگارنده بتوان بزرگ‌ترین برگ برنده این گوشی را همین صفحه نمایش استثنایی این گوشی دانست. صفحه نمایش QHD یا رزولوشن 1440x2560 که تصاویر آن هر بیننده‌ای را مدهوش می‌کند؛ قدرت و خلاقیت خارق‌العاده‌ دیگری از ال‌جی در ساخت پنل های IPS با تراکم 538ppi که اگر نسبت به Oppo Find 7 بی محلی نشان دهیم، مجذوب‌کننده‌ترین نوع پنل در بازار است. ال‌جی مرکز زایش پنل های استثنایی است و دیدن چیزی غیر از این مدل بسیار غیر قابل قبول بود. پیشنهاد می‌کنیم فعلا نظراتی چون «عدم قدرت چشم در تمایز میان فول اچ‌دی و QHD» را فراموش کنید و از این پنل‌ها لذت کافی و وافی را ببرید.


چنین پنل های فوق‌العاده قدرتمندی به یک پردازنده همزاد و هم‌رده خود نیز نیاز خواهند داشت. این وظیفه را یک اسنپ‌دراگون 2.5 گیگاهرتزی چهار هسته ای بر عهده گرفته است تا هنگام بازی و در اوج مصرف انرژی، جوابگوی نیاز کاربر باشد. اما از طرفی کشیدن چنین نیرویی از پردازنده نیز به یک منبع تغذیه درجه یک محتاج است. انجام این مأموریت نیز به یک باتری جداشدنی 3000 میلی آمپر ساعتی محول شده است تا در کنار سیستم‌های جدید بهینه‌سازی که ال‌جی ادعای کارگذاشتن آن‌ها در این گوشی را دارد، شما کم و کسری در G3 احساس نکنید. تست های آینده ادعای ال‌جی را مورد آزمایش قرار خواهند داد. ال‌جی همچنین علاوه بر باتری جداشدنی، علارغم مدل قبلی دست به تعبیه یک اسلات کارت میکرو اس‌دی نیز برای پرچمدار جدید خود زده تا انتقادات را به پایین ترین حد ممکن برساند.


یکی دیگر از نکاتی که قبل از مراسم موجب نگرانی عده زیادی شده بود، عدم ارائه رم 3 گیگابایتی برای این گوشی بود. شایعه عدم وجود رم 3 گیگابایتی تقریبا امید خریداران را به یأس کامل تبدیل کرده بود تا بعد از شنیدن وجود اسنپ‌دراگون 801 به جای 805، و پس از آن رم 2 گیگی به جای 3 گیگی، از خود سؤال کنند که باید منتظر چه اعجوبه ای از سوی ال‌جی باشند؟! اما خوشبختانه ال‌جی مشتریان خود را ناامید نکرده و قرار است G3 در دو مدل 3 گیگابایتی و 2 گیگابایتی به ترتیب با 32 و 16 گیگابایت حافظه داخلی عرضه شود.

بخش‌های هیجان انگیز این گوشی اما همچنان در راه است...
ال‌جی در تبلیغاتی که قبل از رونمایی از این گوشی انجام داد، به سیستم اتوفوکوس خودکار لیزری دوربین‌های خود به شکل مداومی اشاره داشت. البته طبیعتا باید این حق را برای ال‌جی جایز دانست، چون G3 نخستین اسمارت‌فونی است که به این سیستم پیشرفته مجهز شده و با غرور می‌تواند سیستم‌های اتوفوکوس تشخیص فاز اسمارت‌فون‌های کنونی را در جیب خود جای دهد! ال‌جی ادعا دارد که این سیستم با فوکوس 273 میلی ثانیه ای سریع‌ترین نوع در کل بازار است. علاوه بر این سیستم لرزش‌گیر اپتیکال دوربین این گوشی یا +OIS نیز از دیگر قابلیت های ویژه آن است که ارائه تصاویری واضح تر را برای کاربر به ارمغان می‌آورد. این ویژگی در مدل G2 نیز مشاهده شده بود، اما در G3 نسخه بهبود یافته ای از آن قرار داده شده است. نرم افزار دوربین نیز در این مدل پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته و حالا با آماده سازی تصویر و یک ضربه به صفحه نمایش عکس‌های فوری گرفته می‌شود.


همچنین دوربین جلوی G3 مدلی 2.1 مگاپیکسلی است که هر چند پایین به نظر می‌رسد، اما سنسور تصویر آن بهبود یافته و با نسبت کانونی F/2.0 حرف و حدیث چندانی باقی نمی‌گذارد. نکته جالبی نیز در بخش فیلم‌برداری گنجانده شده است. ال‌جی ادعا کرده که میکروفون این گوشی در حالت فیلم‌برداری صداهای اطراف را آنالیز کرده و صدایی بهینه شده از اطراف را به ویدیو ضبط شده می‌چسباند. نکته ای که تست کننده‌های زیادی را برای انجام آن وسوسه خواهد کرد.

همچنین یکی از مهم‌ترین بخش‌های مراسم امشب به معرفی رابط کاربری جدید این شرکت اختصاص داشت. اینترفیس جدید ال‌جی را اگر بخواهیم در چند کلام خلاصه کنیم می‌توان آن را جذاب‌تر، ظاهری تر و تمیزتر و آپشنی جمع و جور تر تعریف کرد. ال‌جی به انتقادهای پیرامون اینترفیس مدل‌ قبل به خوبی توجه کرده و سعی کرده دست به ابداعاتی چه در ظاهر و چه در باطن آن بزند. به هر حال ال‌جی شرکتی نیست که از کوچ رقبای خود به سمت اینترفیس‌های جذاب‌تر درس نگرفته باشد.

شاید قابل‌توجه ترین چیزی که در نگاه اول چشم شما را در اندروید 4.4.2 کیت کت این گوشی متوجه خود سازد، قابلیتی به نام Smart Notice باشد که همچون منشی ای اختصاصی هشدارهای مختلفی اعم از هوای بارانی، تماس‌های از دست رفته یا یادآوری‌ها را به شما گوشزد می‌کند. قابلیت‌هایی که شاید بیشتر از همه شما را به یاد Google Now بیندازد.


ال‌جی همچنین در اینترفیس جدید بر روی کیبوردهای خود نیز کار کرده است. Smart Keyboard های ال‌جی بسیار هوشمند هستند، قابلیت درک عادت‌های شما را دارند و دارای سایزی تغییرپذیر می‌باشند. این بخشی بود که ال‌جی به شکل ویژه در کنفرانس امروز خود از آن یاد کرد. در بخش امنیتی نیز Smart Security را داریم که خود شامل سه بخش می‌شود؛ مد Knock Code که پیش از این نیز در گوشی‌های ال‌جی استفاده شده بود و به شما قابلیت خاموش یا روشن کردن صفحه نمایش با یک الگوی خاص را می‌دهد، Content Lock که فایل‌های مهم شما از دید افراد مزاحم مخفی نگه می‌دارد و سر آخر Kill Switch که در صورت دزدیده شدن گوشی امکان از کار انداختن کامل گوشی را از راه دور به صاحب دستگاه می‌دهد. قرار دادن این ویژگی مدتی قبل در کره جنوبی به شکل قانونی، اجباری شد.

G3 بزودی فروش رسمی خود را از کره جنوبی آغاز خواهد کرد. بعد از آن به مرور بازار 170 کشور جهان را با حضور خود دگرگون خواهد کرد. همانطور که در بالا نیز گفته شد، این گوشی در دو مدل 32 گیگابایتی با 3 گیگ رم، و 16 گیگابایتی با 2 گیگ رم عرضه خواهد شد.

همین! این بود G3 پرچم دار جدید ال‌جی که قرار است تا آخر امسال این شرکت را در بازار سر پا نگه دارد. G3 مطمئننا در بازار -حداقل در یکی دو ماه بعد- روزهای خوشی را خواهد داشت، اما دشمنان تا دندان مسلحی چون GS5 Prime (با بدنه فلزی) و M8 Prime و البته آیفون 6 در کمین این گوشی نشسته‌اند و زنده سر برآوردن این گوشی در حداکثر چهار یا پنج ماه آینده واقعا قابل پیشبینی نیست، مگر اینکه مدتی بعد در خبری غافلگیر کننده بشنویم که «گوشی G3 نیز دارای یک نسخه Prime خواهد شد!»